Tri-Star Ketting Spray Lube.

 

Nevelsmering en kruipolie 

 
Tri-Star verspuitbaar smeermiddel (TSL) is ontwikkeld voor industriële toepassingen, daar waar meer dan zomaar een smeermiddel noodzakelijk is.
 
Vanwege de buitengewone antiroest-eigenschappen is dit middel uitermate geschikt om gereedschap te smeren en te beschermen tegen roest en oxidatie. Indien het als kruipolie wordt gebruikt, dan zal een bestanddeel met een hoge druksterkte de losgemaakte delen smeren. Dit smeermiddel is een snelle water verdrijver en geeft de zeer effectieve roestbestrijder de gelegenheid een microscopische anti-roestlaag te vormen. Het hoge vlampunt van dit produkt maakt het veiliger en milieu-vriendelijker dan andere vergelijkbare smeermiddelen. Zie voor verdere informatie ook het produkt veiligheidsblad, Tri Star Kettingspray.
 
Voordelen:
· Excellente smeereigenschappen onder hoge druk
· Superieure bescherming tegen roestvorming
· Voortreffelijke waterverdringende eigenschappen
· Goed bruikbaar bij lage temperaturen
· Kruipt en maakt los als geen ander produkt
 
Toepassing:
Om vastgeraakte/vastgeroeste onderdelen los te maken; spuit overvloedig en geef voldoende gelegenheid om te kruipen totdat de behandelde delen los komen.
 
Het smeert alle bewegende delen in b.v.: industrie, land- en tuinbouw, transportbedrijf, auto's. Ook uiterst effectief op: fietsen, bromfietsen, wapens, vismolens & overal waar goede smering vereist is. 
 
Voor een optimaal resultaat, regelmatig herhalen, aangezien de beschermlaag na verloop van tijd onder invloed van de omstandigheden kan verdwijnen.
 
Aangebracht op metalen delen in huis, geeft het meer dan 1 jaar bescherming tegen roestvorming. Op titaan of plaatsen waar het met voedsel in kontakt kan komen wordt het gebruik ontraden.
 
Kenmerkende eigenschappen:
Soortelijk Gewicht bij 15°C = 0.78  
Viscositeit Cst bij 40°C = 2.1
Vlampunt (TCC) °C = 65  
Uiterlijk kenmerk = kleurloos/lichtbruin